Eighteen & Malaysian
OMG ITS ZAC EFRON!
Saturday, 22 June 2013 @ 08:06

Haaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa.

Oh ya tadi i watched New Year's Eve. Zac Efron kan ada berlakon. Ya Allah sangat cair k tengok dia umm. Yah dulu i liked him a lot. Like A LOT! He so hot so i cant control it lol. Selalu jugak lah cari gambar dia dengan Vanessa Hudgens. They called them Zanessa. Yah diorang pernah bersama. Now dah tak because i dont know lah. Mybe atas sebab sebab dorang sendiri. Mana lah kita tau kan hahaha. Lain lah kita ni adek dia ke apa Hehe :p But seriously lah dia ni handsome gegila!! Vanessa tu pulak lawa omg sangat lawa gila. So dorang like sesuai gila em.


Shes pretty right? Emm so beautiful. Kalau dia berlakon, dia boleh jadi macam macam character. Sebab semuanya dia boleh jadi. Shes talented isnt she? Dia boleh nyanyi semua. Like so wow. Suara dia a lil cam katak lah. Sebab dia ni jenis yang manja so em tau tau lah. Suara pun cam ngengada ehehe. But its okay. I still like her. FYI, tadi kita nak search gambar Vanessa, yang banyak keluar gambar dia dengan Zac. I think sebab ramai fans tak boleh terima yang dorang dah tak together lagi. Hahahaha. Yah lots of people out there miss Zanessa. Me too :')

Wanna see some pictures of them? :)





Have you watched HSM3? I love this part!


Ok i think thts enough. Hahahahahaha.
I really want them to get back together. Because they looked so cute lah sia! 
Hish. OKBYE