Eighteen & Malaysian
Hello new school.
Thursday, 13 February 2014 @ 02:07
Untitled


Hello guys. Fuyoooo its been a long time i didn't write anything on my blog. Lol sorry. So, now, kita sekolah dekat KV Tanjung Puteri. Hell yeah. Dulu kan kita SIGS. Wanna know why i moved? Sebab i don't think, boleh bawak subject tu semua. Kita amik account. Add maths semua ada wei. Hmm so i decided to pindah lah. Dekat sekolah baru pun belajar dia lain. Macam belajar pmr punya pulak lol. So im okay with that.

Masa first day sekolah tu mestilah tak ada kawan lagi kan. Kita sorang pulak tu SIGS. Hahahahaha bangga sikit :p So, kita ni mmg suka perhatikan orang. Nak pilih kawan kan, kena lah kawan dengan org yang betul. Tak nak yang bajet bajet tuuu aisssh. Gedik gedik nak mampuih. Ermmm no lah. So masa tu kita rapat dengan em sorang budak elektronik ni then ada pulak tambah lgi sorang. I thought diorang okay tau tpi en, bila ada budak second year mcm usha usha dia, YA ALLAH gedik bolehhhh tak. Lepastu ada sorang ni budak seta. Nama dia FJ. Kenal dia dekat twitter actually, dak hot en dia hahaha. Pastu dah nampak budak elektronik tu mcm gitu, kita pergilah dekat fj. masatu fj dengan muna dari tasek 2. Haaa lantaklah, tak kisah asalkan dorang okay.


Lepas dah lepak sama sama semua, fj cakap, dia tak suka mcm gedik gedik tu semua dia nak kawan yg layan kepala. Pastu kita cpt cpt ah cakap kita ni ngada ngada je haha sbb takut dorang benci kita pulak. Then muna semua okay je kita mcm ni hahaha masing masing boleh terima satu sama lain. Okay lah kan gitu. Then sampai sekarang kita lepak dgn dorang je. Mcm dah geng ah ni :p Okay ah dorang layan kepala. Tapi paling tak tahan dak dak bajet tu ah, kdg kdg dorang sound kita lah semua geli sia. 


Budak second intake masuk aritu, ada dua budak perempuan masuk class kita. I thought they were okay, then dah lama lama dorang satu kepala dgn budak bajet tu. Geli sia. And kita sekarang mcm gaduh sikit ah dgn classmate kita tu sbb perangai mcm bitch sia. Geli gila wei. Panggil budak laki semua mcm apa murah gila. Tayang muka bagai ewwww. Tolong aaaah beb geli dow. And masa tu dia sindir kita. Dah lepak dgn aku pastu sindir sindir aku, aku cungkil mata kang mampus ko. Ugh geram dow, pastu ada laki ni classmate kita hilmy, dia pun tak suka budak tu yayyyy hahaha dia pun skrg lepak dgn kitaorang. Ada sbb tertentu :p Hahahaha. Tapi okaylah, hilmy baik. He is my bf's friend. Lol.


So far, semua belajar okay lah cuma budak perempuan tu ya ampun. Senior perempuan pun semua sama je. Yang baik yang reti senyum ah, 2 3 orang je. Hahaha lantaklah. Sorry to say ah, SIGS punya senior walaupun tegas mana pun, takkan layan budak bawah dorang kurang ajar kurang ajar tau. First day dah marah marah. Bapak ah reti cakap baik baik ke tak. Nyampah gila. Nak suruh orang respect tapi please ah layan budak budak baik sikit ah. Dah besar en takkan nak simpan lagi perangai buruk tu. Dah boleh fikir.